Danstisdag

Är på mammas jobb, dricker chockomilk och väntar på att dansen ska börja. En typsik tisdagseftermiddag helt enkelt. Vi spelade tennis på idrotten också, superkul! Och tack till Anita som jobbade på flitigt som bollhämtare! :)
 Annars har jag ringt och pratat med advokater idag, fett läskigt! :O Ringde min mormors systers man, Anders Berglund, som jobbar på en egen firma i Motala. Fick tyvärr ingen praktikplats där (inte heller på den andra byrån jag ringde till). Dock lyckades jag fixa en plats på Cubus och eventuellt en på Skogsbrynets förskola. Niiice :)

Förresten hoppas jag att du har det toppen borta i Spanien, Lindlusia! Miss you already! <3
 


Big in Japan

Har nyss kommit hem från Motala, där dagen har spenderats. Jag och familjen hade en riktigt trevlig söndag, där vi hälsade på min gammelmormor Inga (hon är 95 år och pigg som en nötkärna!) , plockade äpplen i hennes trädgård och fikade ute i solen. Underbart! Dessutom insåg jag hur fantastiskt mycket snygga gamla kläder, väskor och skor hon har! Typ flera garderober fyllda med skräddarsydda orginalklänningar från 30 och 40 - talet, supersöta klackskor och kuvertväskor som känns rikigt moderna och aktuella idag!  :) Synd bara att Inga har storlek 41 i skostorlek...

Det som garanterat kommer förgylla min söndagskväll är TV6 storsatsning på TV- program inom genren "japansk underhållning". De två program jag syftar på är de superroliga "Hål i väggen" och geniala "Stor i Japan". Känns väldigt roligt och nyskapande, sådana program man aldrig sett förr i TV !

 


Trött

Hej alla fredagsfräckisar! ;) Sitter typ och sover vid datorn, sov bara fyra timmar i natt. Men det var det fan värt, när man tänker på hur kul vi hade på karrofesten igår! :D Precis som förväntat! Underbart att få släppa loss och bara njuta av den underbara, dunkande musiken och allt härligt folk! Längtar redan till nästa gång! <3

I onsdags var det dags att dela i Örebros miljöriksdag, eller miljöfullmäktige som det också kallades. Ungefär 70 ungdomar från alla kommunla gymnasieskolor deltog.
En riktigt intressant dag, faktiskt.

Nu ska jag slänga mig i soffan o kolla på Bond i våran nya TV! :)

Don't speak

You and me, we used to be together
Everyday together, always

I really feel that I'm losing my best friend, I can't believe this could be the end
It looks as though you're letting go and if it's real,
well I don't wanna know...


Sthlm in my <3

Hello my friends! Hoppas ni har haft en bra helg, min har varit en rikigt softarhelg ;)

I fredags träffade jag Linda :) Vi tränade medel tillsammans med Alexandra, sen drog vi hem till Lindas place och kollade film (som vanligt) ;D "Änglagård" blev det, den är fan lika bra varje gång man ser den, tröttnar aldrig! Speciellt inte på Rickard Wolf som äger i rollen som den skinnbyxklädda homosexuella Zac! Eller vad säger du Lindluisa? ;) Lördagen blev en jobb/filmdag. Sov till typ tolv, år frukost och stack sedan ut för att dela lite reklam. På kvällen cyklade jag och farsan in till stan och köpte en film; " Chapter 27" med en mycket fet Jared Leto i huvudrollen som John Lennons mördare Mark David Chapman. En ganska intressant fim som visar Chapmans tre dagar i New York innan mordet på Lennon.

I torsdags (9/11!) åkte jag som tidigare nämnt till Stockholm med den lilla andel beteendevetare som valt omvärlden som profil. Huvudsyftet med att åka var att gå på en utställning Sida hade för ungdomar, vilket vi också gjorde. Men största delen av besöket ägnades dock åt att springa in och ut på Monki, typ världens härligaste, och som jag och Debbie kallar den,"saftigaste" affär. Kolla bara på denhär sidan! :)  Såklart blev det ett antal inköp på Monkibutiken i Souk-varuhuset (samma hus som Topshop). En underbar grå balongkjol med hög midja, en turkos t-shirt och ett sött linne. Dessutom fick jag världens sötaste kalender på köpet. Kolla in bilderna nedan! Förutom hetsjakten på monkikläder visade det sig bli en rikigt härlig dag med fantastiskt väder, gott sällskap, sushibuffé, och den där känslan man bara får när man är i Stockholm.

        

¡Buenos días!

Sitter just nu och har det segt på spanskalektionen, väntar på att Beccas uppsats ska bli färdigrättad så vi kan börja skriva våran barnbok till gatubarn i Colombia. Ganska kul ändå :)

¡Chao!

I can't do homework for medical reasons - it makes me sick!

Sitter just nu och panikrenskriver mitt psykologiarbete om kroppsspråk.
Jag borde skriva en bok om hur taggad jag är.

Nåja, det finns trots allt en del att se fram emot inom en snar framtid! På torsdag blir det Stockhom med klassen och längtar som aldrig förr till att få ta del av Monkis höstkläder! <3
Nästa fredag blir förhoppningsvis en av höstens höjdpunkter; det är nämligen Karrofest på Satin! Tack vare "some inside information" (som en trogen pilt valt att delge en lika trogen gris) kan jag avslöja temat redan i dag! ;) Temat för Karrofesten 2008 är (trumvirvel) : Blommor och Bin! ;D

Ikväll ska jag hålla tummarna för Filip & Fredrik som är en av de nominerade till årets manliga programmledare på TV - Kristallen som sänds ikväll kl. 20.00 på Kanal 5 :)

Tonight

Vad har då hänt sedan senaste updaten? Förrutom att ha skrattat rejält åt den föregående katten, har det hänt en del skojj. I onsdags fyllde min älskade vän Lindlusia 17 år! Grattis gumman! <3
Samma dag tog jag och Linnéa oss till Lindas hus för en lite överaskningtur med kladdkaka (inklusive tomtebloss!) och presenter. Mycket mysigt!
Dessutom var min present mycket användbar; jag och Linda satt nämnligen uppe till klockan två på fredagsnatten och nördade hela Grey's Anathomy Säsong 1. Riktigt mysigt hade vi! ;D
Annars har jag varit hundvakt, jobbat och nu ikväll kom Lollo över. Vi kollade på Cloverfield, en ganska deprimeradnede domedagsfilm som handlar om monster som invarderar New York. Visst låter det inte som en höjdarfilm, men jag måste mede att den var jälvligt spännande! :O Filmad med handkamera och allt!

Nu ska jag sova, pussgodnatt :*

RSS 2.0