Dagens klipp

Vem älskar inte denhär katten?! ;D


Summer of Love

Första veckan i skolan är nu avklarad, känns riktigt skönt! Tänkte berätta lite om vad som hänt under denna helg, för er som är intresserade ;)

I fredags träffade jag Linda, Lollo o Linnéa, hemma hos Lollo. Rikigt trevligt och mysigt, som man alltid har tillsammans med er! I går (lördag) åkte jag o Biggan in tills stan för att beskåda konserten som ägde rum på Stortorget. Där spelade Veronica Maggio, Vincent Pontare och, håll i er - Thomas Ledin! I'm a huge fan! NOT ;D Trots att det inte var världens roligaste artister som spelade, blev det en riktigt lyckad kväll! Det är ju alltid kul att gå på konsert, speciellt när vädret är näst intill perfekt och när man lyckas få platser riktigt nära scenen :) Dessutom var det riktigt trevligt att träffa Linda och Linn en stund också! :) 

Utöver detta har helgen ägnats åt en hel del reklamutdelande. Denna helg var det hela 15 olika reklamblad och sortera (vanligtvis brukar det va ca 5 st) så det var en del att göra! :O Känns inte så värt att slänga bort stora delar av min lediga tid för att få 200 spänn i ersättning...

Sunday, Sundae

Hello på alla glada människor där ute! 
Hoppas att ni har en trevlig söndag! :) Min har bl.a. ägnats åt att städa rummet och förhoppningsvis ska garderoben också rensas idag. Great job! (Y)

Gårdagen blev en riktig trevlig dag, trots allt. Träffade Anna en stund och åkte sedan för att fira att våran bostadsrättsförening fyllde 25 år. Det visade sig bli en riktigt rolig kväll med mycket skratt och mycket sång, eller vad säger du Linnéa? " Skål för alla som är födda i kräftans tecken! " Hahaha xD Som en liten notis kan jag nämna att  börjar skolan på tisdag, känns sådär med tanke på hur pass lite tid som ägnats åt att bara ta det lungt den här sommaren... Men den som gapar efter mycket vill ju alltid ha mer ;)

Dagens bild


All Good Things

Today's the day! 
Tre otrloligt roliga, givande, jobbiga, intensiva och lärorika arbetsveckor på ISS är avklarade! High five på den! ;D Det hela firas ikväll tillsammans med min kära kompanjon Linda, lite chokladcappuccino och våran gemensamme vän Norman Bates.

För alla som undrar...

är jag hemma igen, (för ungefär 2 veckor sen). Orkar bara inte updatera bloggen. ;)

Några händelser denna och några veckor bakåt:

- Jobb o allmänt chill med Lindluisa
- Malexander med Sate
- The Dark Knight
- Brokeback Mountain!

För övrigt måste jag tillägga att Heath Ledger är/var en fantastisk skådespelare! 
 

RSS 2.0