Dagens konversation

Linda och Josefin pratar med Alexandra på MSN

Linda: Har du sett filmen RENT?
Alexandra: Ne, vad handlar den om?
Linda: "Ett gäng" fattiga människor som har roligt typ:P

OBS! För att förstå det komiska i dettta måste du ha sett filmen eller musikalen.


Mellandagstankar

Hej på er! Hoppas att alla haft en riktigt mysig jul! Det har i alla fall jag.
På julafton åkte vi först hem till farmor och farfar i Motala, för att fira jul med släkten på pappas sida; kussarna Karin, Erik och Martin och min faster Gittan. Det var myys :) Vi åt farmors julbord och kollade på Kalle kl. 3. Att jag och Karin åkte runt i farfars rullstol och tjuvplingade på dörrarna i trapphuset kan dock tilläggas utöver den klassiska idealjulen. 
På kvällen åkte vi vidare till mormor och morfar i Örserum (en liten håla utanför Gränna, som i sin tur ligger några mil ifrån Jönköping). I Örsrerum blev det presentöppning och julmat (igen). Jag fick bl.a. Desperate Housewives säsång 2, presentkort på massage, Gina Tricot och bio. Dessutom fick jag 80 dollar, färdigväxlade inför USA-resan! :D Mellandagarna har därefter bestått av ännu mera julmat, slappande och läsande ("Nässlorna blomma" som ska va klar till efter jullovet :S).

Tänkte tillägga vad som varit positivt och negativt med julen i år:
+ Julmaten, släkten, presenterna :)
- Ingen snö :(

GOD JUL

image80


Dan före dopparedan

Hej alla tomtar! Är i full gång med att baka pepparkakor med Kalle (inte ankan, min lillebror) så jag tänkte göra en liten sammanfattning på jullovet såhär långt. I torsadags var jag, Linda o Linnéa på gymnasiefesten på Frimis. Det var skojj :) I fredags var det äntligen premiär för "Enchanted" (eller "Förtrollad" om man så vill). På den gick jag, Linda, Sate, Evelina o Emelie. Filmen var verkligen jättemysig och asrolig. Vi satt typ och skrattade hela filmen XD haha!

God Jul önskar jag till er alla!

/ Josefin

Sötaste julreklamen :)


Godmorgon

Nu ska jag springa ner och äta frukost, åka till skolan, ha julavslutning i aulan och fika i klassrummet. Mysmys ;) Sen är det jullov! Känns så himla skönt!!! Nu måste jag sticka, I wish you all a merry, merry christmas!

Happy Birthday :)

Nu är jag 16 år!
Det känns väldigt, väldigt .... eeh som vanligt haha. Familjen kom in o grattade mig nu på morgonen, fick bl.a. Deseperate housewivesbox - säsong 1, pengar och hårprodukter. Men det bästa var nog att avsluta mitt 15:e år med att se Maia Hirasawa spela. A dream has come true ;) Bilder från konserten kommer senare. Puss på er alla! :D <3 

image77

Lördag kväll

Just nu är mormor och morfar här, direktimporterade från England (i alla fall morfar XD) Om en timme ska jag åka in till stan för att se Maia Hirasawas spelning i Kulturhuset. Ska bli askul! I dag har jag för övrigt varit på stan med Lindlusia och igår var det tjejkväll hemma hos mig. Jag fyller 16 imorgon för sjutton gubbar! ;P 16 den 16:e haha ;) Så nu blir det en ändring i min presentation, istället för "ett 15-årigt decemberbarn" blir det "ett 16-årigt decemberbarn". De ni! ;) Nu ska jag ner och äta saffranskaka, have a nice eavning my friends!


Oh boy!

Godkväll vänner!
Jag sitter i denna stund hemma hos Anna, med Albin sittandes här brevid o spelar Playstation. Anna har dock dragit in till Oskar i stan, så nu sitter jag här på hennes rum utan henne. Känns lite udda...

Stora delar av dagen har bestått av estetisk verksamhet i olika former. På förmiddagen hade vi två dansföreställningar på Hjalmar Bergmanteatern och på eftermidagen blev det körövning. Nu på kvällen blev jag o familjen hembjudna till Annas familj, för att diskutera framtida resmål... Och nu sitter jag här vid Annas laptop, o lyssnar på Miss Li's supersköna låt "Oh Boy". Älskar den låten! :) Här kommer en bild på sötaste lillebrorsan Albin, som trummis ;D. Min ängel <3

image75


Idag är jag glad!

Maia Hirasawa kommer till Kulturhustet i Örebro den 15 december, dagen innan min födelsedag! Kan det bli bättre?

image76


Äggetochkycklingen

image74
Jag och Linda i en alldaglig konversation.


Dansdansdans :D

Ikväll har jag varit och repat inför dansföreställningarna på Hjalmar Bergmanteatern. På fredag och lördag är det dax, känner mig astaggad!! ;D
 "Drömtid - en tid för drömmar" heter föreställningen och biljetter finns att köpa på Länsteaterns biljettkassa på tfn: 019 - 689 89 89. Mig kommer ni se som en sorts clownliknande varelse runtflängande på scenen till livemusik från storbandet. You and me Linda, the best jivers ever! ;)


Dagens kommentar

Josefin försöker skapa en vacker och kreativ håruppsättning

Lovisa: - Ditt hår ser ut som en maträtt!
Josefin: - Tack.


Plugg

Skolan dödar mig! Så fort man blir klar med ett arbete kommer ett nytt. Nu har jag enelskakoalaskiten till på onsdag och spanskaskitprovet till på torsdag. Blä.
Medans jag sitter och pluggar på en lördag får ni lyssna på Gwens nya singel, världens bästa låt; Early winter! :D


RSS 2.0