Hallon

Hej på er alla! Nu är jag i skolan, vi har håltimme och jag ska läsa "Raspberries on the Yangtze" på engelska.
Pussokramar

image82

16.30

Mina älgsteg räckte inte till. När jag kom ut från SCB såg jag bussen svisha förbi. "Tack", tänkte jag och bestämde mig för att gå tillbaka till Järntorget för att kolla när nästa buss gick. Påväg mot busshålplatsen såg jag en gammal man gå framåt med centimeterlånga kliv, som om hans ben var helt förstelnade. Jag tänkte "stackars människa" och fortsatte mot busshållsplatsen. Där fick jag reda på att det var 17 minuter kvar tills bussen skulle komma. Jag bestämde mig för att gå upp till Våghustorget, två busshållsplatser bort. När jag kommer upp till busshållplatsen kommer bussen precis. Just my luck!
Jag sätter mig på bussen som börjar åka ner mot Järntorget igen. När bussen stannar där ser jag den gamla mannen. Han har kommit ungefär 10 meter på den där kvarten som jag hunnit gå från Järntorget till Våghustorget och åka tillbaka med bussen till Järntorget igen. Nu tänker jag inte "stackare" längre utan nu tänker jag "shit vilken cooling till gubbe." Tänk er vilken viljestyrka, en gammal man vars ben som knappt orkar bära honom längre. Han skulle kunnat ligga hemma och ruttna, men det gjör han inte. Han kämpar på som om allt vore som vanligt, som om han hade all styrka i världen att klara av att gå dedär 10 metrarna. Och det har han. Även om han inte har den fysiska styrkan så har han den psykiska. Och vilken viljestyrka! Det är sånahär människor jag aldrig sluta fascineras av.

Skolkar du sate?

Nej, faktiskt inte! Vi slutade direkt efter temat idag; halv 1, eftersom vi inte vi hade någon idrott :) Vi har det riktigt slappt i skolan nu alltså! Imorgon är våran engelska inställd, så jag börjar 11 med spanska och slutar 12 :D så soft! Efter denna kort dags slut åkte jag och Biggan upp på stan och drog runt lite där. När jag sedan kom till busshållplatsen såg jag att det var 20 minuter kvar tills bussen gick, så jag bestämde mig för att dra upp till mammas jobb. Så här sitter jag nu, dricker varm choklad framför datorn medan mamma är och fikar och skrattar åt Ua:s pappershattar. Haha, aa de e rätt komiskt att se vuxna kontorsnissar gå runt med hemmagjorda pappersskulpturer på huvudet xD. Men nu är det dax för mig att förflytta mig med älgkliv till busshållsplatsen, have a nice day, dudes! ;D 
 


Storken har anlänt!

Nu har Nicole Richie och sångaren Joel Madden blivit föräldrar! Deras dotter föddes i fredags på Cedars-Sinai Hospital i L.A och har fått namnet Harlow Winter Kate Madden. Jag önskar den lilla familjen all lycka :)

image81

Back to school

Japp, då var det vardag igen. Men jag måste påstå,
att lovet har varit skönt.

image86


GOTT NYTT ÅR!

Nytt år, nya möjligheter! Nyårsafton spenderade jag med ett trevligt litet sällskap bestående av jag, lovisa, linda, linnéa och alexandra. Vi hade mycket trevligt :)
Vi började med att samlas hemma hos linda för att förtära en förträfflig diné. Den smakade utsökt!
Vi begav oss sen in till staden, för att beskåda fyrverkerierna. Efter att spenderat några timmar i staden, åkte vi tillbaka hem till lindas herrgård, för att umgås en smula innan vi skildes åt för natten. Aftonen var förträfflig!
Här mina kära vänner, kommer en så kallad video från tolvslaget, nyårsafton 2007 i Örebro.


RSS 2.0