Godkväll :)

Har ängnat stora delar av kvällen att skriva en uppsats om koalor. Intressant? Mja, men har i alla fall lärt mig att många koalor i dagens samhälle drabbas klamydia eftersom de matar sina ungar med bajs. Intressant...
Imorgon bär det av till Stockholm med klassen, ska gå på några muséer o sen får vi ränna runt på stan. Ska bli skojj ;) Nu ska jag vandra till sängen, godnatt mina vänner (:

image71

Dagens I-landsproblem

Varför lyckas jag alltid ta fram burken med lingonsylt
istället för den med hallon
när jag ska äta cornflakes på morgonen? :O XD

Helgen :)

I fredags åkte jag in till stan för att träffa Anitararing, Biggan, Lovisa och hennes Kille. Vi skulle gå på "Reggaefesten" som skulle hållas i Folkets hus. Vi träffades där utanför typ en halvtimme efter att det skulle börjat, men det var helt släckt och stängt och inte en människa inom synhåll (förutom en fyllegubbe som kom fram o snackade) Vi fattade ingenting, så vi bestämde oss för att gå in på Café Deed som ligger precis brevid o fråga vad det var frågan om. Vi förstod då att man skulle gå in via Deed för att komma till "Reggaefesten". Dom som jobbade där inne sa att vi skulle gå en trappa ner, så det gjorde vi. Där nere spelades lite reggae, nåra små diskolampor blinkade och några människor satt o sov i sofforrna. Ojj vilket drag, tänkte vi och bestämde oss för att göra nåt annat för dendär femtiolappen som vi skulle lagt ut på "Reaggaefesten". 

Så vi gick upp till SF bio för att hitta nån bra film att gå på. Efter mycket velande valde vi att gå på "Stardust". Den var faktiskt bättre än förväntat, det bästa var att den var så himla rolig ;D Jag och Anitararing satt typ o skrattade hela filmen XD Anita har man aldrig tråktit med, det är något som är säkert ;D När vi skulle gå ut från SF låg det en Stardustaffish vid utgången, som någon fick för sig att vi skulle ta. Så vi tog ut den, stuvade ner den i Anitararings väska och gick ut. Men sen fick vi så dåligt samvete så vi var tvungna att lämna tillbaka den, men då hade dom stängt! :O Men ingen ville ju ha den stackars pappersbiten, så vi satte fast den i SFs dörrhantag, i hopp om att någon skulle ta in den. Men tyvärr, dagen efter var den borta : ' (  Vi sörjer nu den försvunna Stardustaffishen.

I går hade Sate tjejkväll. Jag, Linda, Anna, Linnéa och Olivia va där. Vi hade jättekul :D Behöver man säga nåt mer än att det blev flumm, mat, flumm, mat o flumm? Men det är väl det som brukar hända på våra tjejträffar, och det är just det som gör dom så roliga! XD:D Ni betyder mycket för mig tjejer :)  

Youtube i bloggen

Lindas begäran tänkte jag nu redogöra för hur man lägger in ett Youtubeklipp i bloggen ;)

1. Gå in på Youtube och välj det klipp du vill ha i din blogg. Till höger om filmen finns ett fält med en kod som heter "Embed". Kopiera den.

image69

2. Öppna "Nytt inlägg" i bloggen. Tryck på knappen "HMTL" i aktivitetsfältet och klistra in koden i rutan som kommer upp. Tryck sedan på uppdatera och du har plötsligt ett youtubeklipp i bloggen! Kan det bli bättre? ;P

image70


Är du en Disneyfantast?

Vilka av dessa 63 filmer har du sett?
Om det är fler än 40 så är du ett riktigt Disneyfreak.


image69TECKNAT

(x) Aladdin
(x) Askungen
(x) Bambi
(x) Snövit & de sju dvärgarna
(x) Djungelboken
(x) Pinocchio
(  ) Fantasia
(x) Dumbo
(x) Peter Pan
(x) Lady och Lufsen
(x) Törnrosa
(x) Pongo och de 101 dalmatinerna
(x) Svärdet i stenen
(x) Aristocats
(x) Robin Hood
(x) Bernard och Bianca
(x) Bernard och Bianca i Australien
(x) Micke och Molle
(  ) Taran och den magiska kitteln
(x) Mästerdektektiven Basil Mus
(x) Oliver och gänget
(x) Den lilla sjöjungfrun
(x) Lejonkungen
(x) Pochahontas
(x) Ringaren i Notre Dame
(x) Herkules
(x) Mulan
(x) Tarzan
(x) Kjesarens nya stil
(x) Atlantis
(x) Lilo och Stitch
(x) Skattkammarplaneten
(x) Björnbröder
( ) Kogänget
( ) Vilddjuren
(x) Alice i underlandet
(x) Janne Långben the movie
(x) Anastasia (javet, ingen disneyfilm, men den får va me iaf;p)
Antal: 34/38

OTECKNAT

(x) Pirates of the Caribbean 1
(x) Pirates of the Caribbean 2
(x) Pirates of the Caribbean 3
(x) Narnia
(x) Föräldrarfällan
(x) George of the djungel
( ) Flubbe
(x) The Mighty Ducks
( ) Isprinsessan
( ) The Pacifier
( ) Miracle
( ) The Kid
(x) Joe - Jättegorillan
( ) Mary Poppins
( ) Remember the Titans
( ) National Treasure
Antal: 8/16

ANIMERAT

(x) Bilar
(x) Superhjältarna
(  ) Monsters Inc.
(x) Ett småkrypsliv
(x) Toy Story
(x) Hitta Nemo
(x) Den lilla kycklingen
(x) Dinosarier
Antal: 7/9

Resultat: 49/63 = Klart Disneyfreak ;D

Black & White

Finns det något skönare än klassiska, svartvita bilder?

image67

Gomorron?!

Nja, snarare god eftermiddag;) Åt dock frukost för inte så länge sen, så för mig är det fortfarande morgon. Det är det bästa med helger, att man kan sova hur länge som helst utan att någon bryr sig :) Min helg har varit jättebra.
 I går var "the tree L" här o kollade på Spiderman 3, skojjskojj ;) Och i fredags kom lollo o hennes familj hit o åt lasagne ;D haha:P lollo o ja flummade loss ordentligt genom att sätta kameran på självutlösaren, här är resultatet! hahaha XD


Inspiration.


Telefonboken :)

Hittade denna lista på ásas bilddagbok:)

Ta fram telefonboken i mobilen

Har du kysst nummer 7?
Biggan, nja skulle inte tro de va :P
Brukar du vara med nummer 19?
Erika, ibland i skolan :)
Gillar du nummer 25?
Folke, haha jodå ;P
Är nummer 3 din bästis?
Anna, en av :) <3
Är nummer 18 en sötnos?
Erik, haha min kusin!
Älskar du nummer 16?
Emma, absolut inte haha ;P
Är nummer 22 bäst?
Esma, jodå! ;P
Va du med nummer 23 idag?
Esma igen, noop...
Går nummer 5 i samma klass som dig?
Becca, gjorde, men bytte tyvärr :(
Har nummer 30 en likadan mobil som dig?
Hem, självklart! ;) not
Sista nummret är sämst?
Örserum (hem till mormor o morfar), nej de e ju bäst ju!

Dagens bild

282957-60
Gwen på promenad med Kingston i Stockholm dagen efter konserten i Globen. Såå söta :D 
Lägg märke till guldvagnen:P

Sista dagen på lovet

Sorgligt men sant:( Har verkligen ingen lust att börja skolan med allt plugg igen, men kul o träffa kompisarna i skolan i alla fall. Kom nyss hem från Linda, sov över där från igår till idag.
I går eftermiddag var jag på det så kallade haloweenpasset på Friskis och Svettis, "Ett himla helvete" var det döpt  till. Det som var lite extra kul var att ledarna hade klätt ut sig, två till änglar och två till djävular. Haha XD!
På kvällen åkte jag, Anna och Linda in till stan för att äta på Rosali's Deli, en jättemysig resturang med asgod mat för ett bra pris. Tyvärr tänkte vi inte på att det var Alla helgons dag, så därför var alla resturanger stängda. Great! Så vi fick nöja oss med en hamburgare på Burger King, vilket inte var helt fel;P Sen åkte vi hem till Anna och var där till typ 12 och sen åkte jag hem till Linda o sov där. Tack för en trevlig kväll tjejer!


Secret window

Såg filmen "Secret Window" med Johnny Depp igår. Den handlar om författaren Mort Rainy som en dag får besök av en främling som kallar sig John Shooter. Shooter påstår att Rainy har plagerat Shooters historia "Secret Window" och kräver rättvisa. Hoten från Shooter blir allvarligare och allvarligare och tillslut beffiner sig Mort i en riktigt besvärlig situation. Jag tycker att filmen var väldigt välgjord och spännande, med att riktigt oväntat slut. Det går visserligen att förutsäga vad som ska hända i slutet, men då gäller det att lägga märk till små små detaljer under filmens gång. Slänger in en bild på Johnny som Mort Rainy, bara för att du är så snygg <3 :D
Förresten kommer "Pirates of the Caribbean - At Worlds End" ut på DVD den 12 november! Längtar!

image59


Torsdag

Har nyss kommit hem efter en lååångpromenad med mamma ute i höstsolen, hur skönt som helst. Det märks verkligen inte att det är 1 november, det är typ 15 grader varmt ute! 
Det har bllivit lite dålig update på senare tid som ni kanske har märkt, har inte haft nån lust att skriva och dessutom finns det inte så mycket att skriva om heller haha. Förresten har vi höstlov nu, har bara softat hela lovet, men lite plugg har det blivit också. Ikväll blir det skräckfilm med sate, skojjskojj :P  Have a nice day, sweeties ;)

   

RSS 2.0