En försenad våffeldag

Finns det något bättre sätt att avsluta påsklovet på än att äta en sen frukost bestående av våfflor och latte? Och därefter ta en lååång promenad ovh njuta av snön och solskenet ? Inte enlig mig i alla fall. Vi alla vet ju att våffeldagen var igår, men då var min familj fortfarande utan våffeljärn. Så i förmiddags var min mor så snäll att hon åkte och köpte ett på Coop (plus lite godsaker till min lillebror Albin som ligger hemma och är febersjuk). Det blev alltså en försenad våffeldag för min del. Men en helt okej sådan :)

I morgon blir det förhandsvisning på filmen "27 dresses" tillsammans medl lindusu :) Om någon mer vill hänga med finns gratisbiljetter att hämta här.

Hon var bäst.


Tisdag

Vaknade halv ett idag. Otroligt skönt. Om nu vill veta. Och dessutom är det två hela dagar kvar på lovet eftersom våra underbara lärare är i Stockholm på onsdag då vi egentligen skulle börjat :) Sen jag skrev sist har det inte hänt så mycket märkvärdigt. I söndags var jag, mamma o pappa på bio, "Into the wild". Riktigt bara film, fast med otroligt sorgligt slut :'( Igår va jag på Marieberg med Biggan, där jag bl.a. köpte en silverglansig tröja/jacka ;) Ikväll börjar dansen igen, ska bli kul, men dagen skulle vara ännu mer fulländad om Gossip Girl kunde börja igen!

Ha en bra dag.
Josefin


Bilder

Här kommer två assköna bilder från i onsdags, på bussen in till stan. :) Oturligt nog hamnade vi på samma buss som alla högstadiefjortisar som skulle till Frimis o_o. *hehe*

image91

Konnichiwa!

Idag har jag varit duktig och gått upp klockan 10 (trots att det är lov) för att åka till F&S och träna spinning med lindlusia och linn. Spinning är kul och ger riktigt bra träning, man blir helt genomblöt av svett när man kommer ut från den ångande spinningsalen! Och som don IQ:n vi är, valde vi cyklarna som står precis bakom fläktarna, vilket utestänger oss från all form av luftkonditionering! x)

Igår var dessutom jag och min kära lindlusia på bio:) Vi såg Colin Nutleys nya film Angel med Helena Bergström och Rolf Lassgård i huvudrollerna. Min favoritbög Rickard Wolf medverkar ochså på ett hörn ;D. Filmen handlar om image88den avdankade 80-talsrockstjärnan Angelica Holst också kallad "Angel". Angels karriär ligger i botten; hon säljer inga skivor, ligger etta på utelistan i kvällstidningarna och mår allmänt dåligt. Då kommer hennes man Richard (Rolf Lassgård med manstuttarna) på den geniala idén att fejka Angels död och därmed få kariären att rulla igen. Trots att allt går bra till en början, får deras handlande tillslut ödesdigra konsekvenser. Jag gillade filmen skarpt, tvärtemot vad linda gjorde, trots att vi brukar ha ganska liknande smak när det gäller film. Från början var det bara jag som ville se "Angel", men med lite övertalningsförmåga lyckades jag få med mig henne i alla fall;). Som tack ska jag betala hyrkostnaden på den film hon ville se. O så var det bekräftat här också;)  Men vi hade trots allt en mycket trevlig kväll, som man alltid har med linda! :)

100 Höjdare!!!

Klockan 21.55 ikväll kommer jag att sitta bänkad framför TV:n. Det är nämligen premiär för den nya, efterlängtade säsången av 100 Höjdare på kanal 5! Som jag har längtat efter att få se mina favoriter Filip och Fredrik igen! :D Och inte nog med det; denna säsong utspelar sig i världens bästa land, USA!  It's 100% American ;)

image89

Lykke Li - I'm Good I'm Gone


RSS 2.0