Missa inte!

Söndag 18/5 kl 09:55 - 17:05 : Gossip Girl-marathon på Kanal 5! 
 
I morgon  visar Kanal 5 alla Gossip Girl-avsnitt som visats hittils i repris! Detta blir alltså en chans för er som missat denna grymt bra serie att följa den från avsnitt 1 till 8, under en heldag! Jag lovar, när man väl börjat se första avsnittet, är man fast. Jag kommer garanterat att sitta bänkad! ;) På tisdag förtsätter dessutom serien med nya avsnitt. I can hardly wait! 

image95

What happens in Vegas...

Har nyss kommit hem från ett biobesök med några trevliga flicks från klassen. Vi såg den romantiska komedin  "What happens in Vegas" med Ashton Kutcher och Cameron Diaz. Den var faktiskt riktigt rolig, bättre än jag trodde :) Mycket sevärd! Förövrigt har det varit en mycket bra dag. Direkt efter skolan åkte jag och Linda och hälsade på våran gamla högstadieskolan, Lillån. Det var så himla härligt att få träffa alla lärare igen, (tro't eller ej!) så jag kan till och med medge att jag blev lite glad av att träffa min ökänt hatade spanskalärare Bodil (historiskt
ögonblick). Det är först nu man inser hur mycket lärarna betydde, trots att man ständigt förnekade det när man gick på högstadiet. Jag diggar Christines och Magnus ständiga figtht och jag diggar Annelis ständigt vevande händer. Ni har alltid en plats!

I torsdags bar det i väg till Stockholm med klassen. Vi gick på museer, bl.a. Etnografiska, Polis och Riksidrottsmuseet. När vi var klara där fick vi göra vad vi ville, så vi drog upp på stan och strosade runt där i några timmar. Det unika med detta var att jag för första gången invigde min sushikonsumtion och gjorde ett efterlängtat besök på "Monki". Loveit! Dessutom köpte jag ett par solglasögon och en scarf på Beyond Retro, för bara 139 :- sammanlagt!

 

Ne, nu mina vänner ska jag krypa till kojs,
ha det bra & godnatt.

...

Matteprovet gick sämst. Någon som känner likadant?


God måndag!

Just nu sitter jag här vid datorn och ska egentligen skriva min Gambiaansökan, men man ser ju hur det gick med den saken...

Förra veckan var en riktigt trevlig vecka, fylld av dansrepetitioner och föreställningar. Jag måste påstå att det är lika kul varje år! Sista föreställningen var i fredags och då kom äntligen min lilla kusin Karin och kollade! :) Hon, farmor och farfar stannade hos oss tills i lördags. På kvällen kom jag och Linda hem till Linnéa (där det för övrigt var fullt av släktingar) och kollade på filmen hennes pappa filmat från dansuppvisningen. Hahaa, pinsamt att se sig själv, men kul att se hur mycket våran grupp har utvecklats.
Söndagen spenderades också med Linda. Vi åkte då in till stadsparken och låg där inne några timmar och stekte oss i vårsolen. Underbart! Sedan åkte vi hem till mig och letade som galningar efter ett par solglasögon och åkte därefter hem till Linda igen. Där gick vi ut med Throy, åt frutsallad och grillad kyckling (inte tillsammans alltså!) och avslutade dagen med att titta på grymmaste filmen: "Oh brother, where art thou"  :)  En riktigt skön söndag, kort sagt.

Denna vecka kan jag se fram emot ett besök i Stockholm med klasssen på torsdag, och eventuellt ett besök på min gamla skola, Lillån! ;O Förresten har jag Maja i min dansgrupp att tacka för denhär grymt snygga bilden från dansföreställningen i fredags! ;D

image91

Jag vet att jag har dålig humor! x)



Det var ett tag sedan!

Sitter just nu i skolan, kände att jag behöver komma igång med bloggandet lite igen, på grund av de starka påtryckningarna från mina nära och kära! Sedan sist (länge sedan) har jag bl.a. medverkat i 20-årsjubileumet av Risbergskas vårkonsert (grymt kul, kolla in på youtube vettja! ) firat Valborg och haft ett antal dansrepetitioner inför torsdagens och fredagens föreställningar på Hjalmar Bergmanteatern. Taggat! Nu ska jag dra och ha uteidrott för första gången i år. Det börjar arta sig mot sommar! :)


RSS 2.0