En oförglömlig upplevelse :D

Det var en månad innan konserten som jag och Biggan beställde biljetter. Då kändes det som om det var en evihet kvar, men så plötsligt, så snabbt att man knappt hinner blinka, så är allt över.
Att se Gwen live i Globen var en upplevelse över mina förväntnigar. Dels hur Gwen uppträdde och dels själva konsertkänslan; att stå där i publikhavet med tusentals ljublande människor runt omkring sig.
Gwen Stefani var en av de bästa artister jag sätt live. Hennes röst, publikkontakt och hela arrangemanget gjorde mig helt varm och lycklig inombords. Att få stå där och se en person som man beundrar och som man trodde kanske aldrig skulle få se i verkligheten ger en alldeles speciell lycka. Gwen var helt enkelt bara för grymm, med sin fantastiska sångröst och sin utstrålning gav hon allt på scen. Hennes japanska dansare, "the hajuku girls", var bara för söta, skickliga och stencoola på samma gång. You go girls!
Här kommer några bilder från konserten i onsdags, enjoy;)

image65


Hahah!:D

Denhär scenen från Love Actually med Hugh Grant är bara för grym! XD Hahaha:):)



Underbara fredag

Gud vad det är sjönt med fredag! Efter en veckas hårt slit med plugg, plugg och ett och annat prov kan man äntligen koppla av. Idag hade vi matteprov, det gick ganska bra, bättre än förväntat i alla fall:) Sen hade vi tema med filmkunskap där vi skulle se en film, "Amelie från Montmarte" och sedan skriva en recension om den på engelska, på bara 40 minuter :O Det gick trots alla odds bra, blev klar på bara 30 min.
Efter skolan var det yogadags med linda och linnéa och på kvällen mys med lollo, linnéa och linda på café deed:)
Älskar er tjejer<3

Förresten är min moster Ingrid med i tv imorgon:P, "Postkodmiljonären" på 4:an. Missa inte;D

RSS 2.0