Jessica Alba

Denhär bilden på Jessica Alba är verkligen såå fin! Älskar klänningen :)<3

image49

Tänkvärt

" Mr President and the world leaders -
when you have polluted all the rivers,
and have caught the last fish,
and cut down the last tree,
Mr President and the world learers -
it's too bad that then and only then will you realize,
that you cannot eat all the money you have in the bank."

Cree-indiansk förutägelse från början av 70-talet


Myshelg med filmtema;P

Helgen har helt klart varit en av de softaste och mysigaste på länge. Farmor kom hit i fredags, var jättekul att träffas igen! Love ya grandma! I går var jag och farmor på bio, "Underbar och älskad av alla" som är baserad på Martina Haags succéroman. Filmen, med sin härliga Bridget Jones-stil, var verkligen jättebra och superkul, jag rekommenderar den verkligen! Idag var det också myys;) Gick en låång skogspromenad med familjen och sedan kom Anna hit. Vi åkte in till stan och hyrde film, så kan verkligen säga att helgen fick ett riktigt filmtema!

Gomorron:)

Har nyss vaknat en helt vanlig onsdag, men det speciella är att jag inte behöver gå till skolan idag:) Vi har nämligen studiedag:D Hur soft som helst!
Trots att ledigheten blir det nog lite plugg i alla fall och senare idag kanske en vända till stan. Har hittat en jättesöt kjol på JC so m jag bara måste ha!
Nu ska jag ta en liten "morgonrunda" i spåret innan frukost, hade bra allesammans!

kramar //josefin

image47

Söndag

Helgen har gått otroligt fort, imorgon börjar det fjärde skolveckan! Idag åkte jag och Linda till Coop och hämtade ut bljettern till Gwen Stefani i Globen den 10 oktober. Det ska bli så himla kul att se Gwen, och att gå på konsert i Globen skadar direkt inte :) Bara en månad kvar!
Nu på kvällen kollade jag, Lollo, Anna och Linda på filmen "An unfinished life" av svenske Lasse Hallström. Filmen handlar om Jean (Jennifer Lopez) och hennes dotter, som flyr från Jeans våldsamme pojkvän Gary (Damian Lewis). Efter att fått motorstopp får de skjuts och får bo tillfälligt hos Jeans svärfar Einar (Robert Redford) ute på den amerikanska landsbygden. Han beskyller Jean för att ha orsakat hennes mans och därmed Einars sons död för elva år sedan.
Jag tycker att filmen är mysig, varm och känslosam, perfekt för kalla höstkvällar;)

 

Peace and love

Har nyss kommit hem från Lindas lilla tjejkväll. Väldigt trevligt att träffa alla tjejorna igen:)  Ni är mitt allt <3
Det har hänt ganska mycket sedan jag skrev sist. Igår var jag och kompisarna på insparksfesten eller Karrofesten som det också kallas, som var på klubben Satin i Örebro. 70-tals tema var det XD Askul! När vi kom dit runt niosnåret var det inget drag alls och jag tänkte: "Ska vi sitta här i flera timmar och inte göra någonting?" Men roligare blev det. När några modiga människor tog sig upp på dansgolvet följde vi också trenden och snart stod alla 450 pers och dansade på den inte alls så stora ytan. Varmt och svettigt blev det, men vilket härligt drag! Längtar redan till nästa gymnasiefest! :D

image44
The Three Hippies before Karrofesten

Idag hade vi redovisning i seminariegrupper i skolan. Vi skulle alltså berätta om det arbete vi gjort vi några veckor om en speciell invandrarkultur i en liten grupp och sedan diskutera. Jag var lite nervös innan, första redovisningen på gymnasiet, men det gick faktiskt helt okej:) Efter skolan beställde jag och Biggan biljetter till Gwen Stefani i Globen den 10 oktober. Ska bli så himla kul! :D Längtar!  Äntligen någon mer än jag  som ville, kunde och hade råd att se Gwen. You gave me hope, Biggan;P

Mary-Kate & Ashley Olsen

Alltid denna coola och fantasifulla stil. Jag kan aldrig sluta fascineras av dessa tjejers otroliga smak och kreativitet när det gäller kläder. Hittade domhär söta bilderna på Mary-Kate och Ashley :)

     

RSS 2.0