Torsdag

Hej på er alla glada och ledsna!
Ska snart sätta mig på bussen in till stan för att träffa min kära vän linda. Vi ska äta på rosalis och sedan ska vi på ett "danspass" på friskis&svettis. skojsit värre ;D Och på tal om dans, på söndag blir det dansuppvisning på conventum! det är reseföretaget contour air som anordnar en helkväll med reseskildringar och det är bl.a. våran dansgrupp som ska stå för underhållningen! ska bli så otroligt kul att göra jiven igen! :D Wiiiihoo! 

Gwens scenkläder säljes!

Ja, du läste rätt.

Fick nyss reda på att Gwen Stefani ska auktionera ut sina och hennes dansares scenläder på auktionssajten Ebay! Detta innebär alltså att vem som helst kan få tillgång till t.ex. Gwens "fängelsedräkt" och andra underbara outfits, eller "the harajuku girls" grymt coola scenkläder!!  Eller vad sägs om den guldiga fängelsecellen från "the sweet escape"- videon? Alla pengar går till välgörande ändamål. Vet inte vad jag ska säga, helt är överväldigad! :O  Klicka och kolla in listorna nedan på vad som ska säljas:

image86             


Måndag

Första dagen på lovet då :) Befinner mig just nu hemma hos mormor och morfar i Örserum, Jönköping. Kom hit i lördags och ska stanna till på lördag. Kort sagt en vecka. Idag var det finaste vädret här i Örserum. Satt ute o solskenet flera timmar i eftermiddags och läste "På spaning med Bridget Jones" och lyssnade på musik. Bättre blir det inte! Kollat på film har jag också gjort, "Breakfeast at Tiffany's", klassikern från 1961 med Audrey Hepbourn i huvudrollen som New York-tjejen Holly. En helt underbar film med mycket nostalgi/New York- känsla!

image83

<3

Glad alla hjärtans dag,
Om 18 minuter :)
Puss

Och tro inte att jag sitter här och väntar.

MOVITS! - Swing För Hyresgästföreningen

Bara för att denhär låten är så skönt retro. Älska videon! ;)


RSS 2.0