Back from Stockholm!

Nu är jag hemma efter ett 4 dagars besök i Stockholm. Har haft det riktigt trevligt ;P
Dag 1 blev det ett besök på Gröna Lund , åkte en massa roliga karuseller, t.ex. Jetline, Kvasten och Extreme :D Grymt häärligt med berg-och dalbanor!

image20

Dag 2
blev det lite shopping, utan protester från de andra för ovanlighetens skull. Kan bero på att den som brukar protestera mesta har börjat intressera sig för shopping;P Hursomhelst blev det några inköp; ett grått och ett vitt linne från H&M och två godbitar från Indiska på rea för bara 49 kr! (ord pris 79)
Dessutom hittade jag en jättesöt blå tunika från Topshop :D Me like! ^^

 
                       
       Randiga linnen från Indiska                        Tunika från Topshop

Dag 3
tog vi oss ut till det Kungliga slottet; Drottningholm. Det såg verkligen ut som ett riktigt sagoslott invändigt, med guldprydda salar och väggarna fulla med målningar och stora tavlor. Trädgården, eller snarare parken var också väldigt fin. Jag kan inte kalla det trädgård, eftersom den var i storlek med Örebros stadspark, om inte större ;P När vi gick till parkeringen, för att hämta lite grejjor i bilen, kom det flera turistbussar me massa söta kineser som skulle kolla på slottet ^^ såå gullit :P

   

Sista dagen, men inte minsta, (hahaXD) blev det ett besök på Östasiatiska museet. Där fanns det en massa utställningar, bl.a en fotoutställning med bilder från en kinesisk trädgård som visade hur den såg ut på 30-talet och hur den såg ut nu. Häftigt! Dessutom kunde man se utställningar som innehöll uråldriga asiatiska statyer och asiatisk konst. Sloganen "Möt Asien" stämmer verkligen när man gör ett besök på Östasiatiska.

         

Inehållet på museet var intressant, men som den materialist jag är fastande jag mest för det som var utanför själva museet, nämligen butiken. Innan man går in till själva museet finns en liten asiatisk äffär med alla möjliga små mysiga prylar från Asien: böcker, porslin, kalligrafimaterial, textil, teer, vykort, smycken, mm. Det var så härligt att man ville köpa upp hela affären!

image19
  
En sak som jag verkligen fastnade för var denhär grymma klockan med japanska tecken. Så cool! Dessutom hittade jag två helt underbara böcker om japanskt streetmode som jag bara måste ha; Fruits och Gothic&Lolita. Gissa vad jag ska önska mig i julklapp ^^

image21    image22


Stockholm :D

Idag bär det iväg till den svenska huvudstaden med hela tjocka familjen ;P Vi har fått möjligheten att bo i min morbrors hus i Norra ängby, medans han och hans familj är i USA. Ska bli kul och se hur de har det i den Stockholmska förorten ^^  Självklart blir det shopping också, vare sig de andra vill eller inte, man måste helt enkelt passa på när man är i Stockholm (vilket inte händer så ofta). Skriver kanske lite när jag kommit fram, beror på om ja får tillgång till en dator. Ska kila nu, ha det bra alla sötisar! ♥

// Josefin


Beställning

Vaknade kl. 1 idag, herregud vad jag sover! Måste gå och göra i ordning mig och äta frukost snart ^^.
I går skickade jag iväg min beställning fran Ginza :D Det blev två skivor. En som jag viljat ha länge, Gwen Stefani - The Sweet Escape och en lite nyare upptäckt, Maia Hirasawa - Though, I'm Just Me. Längtar tills de dimper ner i brevlådan ^^
   
image8           image9

Mittinatten

Nu sitter jag och Satepug (Lollo) här mittinatten och lyssnar på Filip och Fredrik som babblar på i Sommar i P1 ^^  Roligt som sataan ;D Folk kan undra vad vi går på; Lollo går på en groda från Föreningssparbanken. Hon trampade på den så att den bröt benet.

Break a leg, natti natti hattifnatti / Los satos O_o

 
image7

Pier Pressure 2007!

Här kommer första inlägget i min nya blogg :)
Nu har man alltså varit på Pier Pressure i Göteborg och sett en massa grymt bra artister, som Mando Diao, Sugarplum Fairy, The Sounds, My Cemical Romance, Blindside mfl. Här kommer nåra bilder!

           
             Och så lite festivalmat ... ; P


RSS 2.0